fontdown fontup

Kóródi Csilla

Csilla profilkép

Üzletvezető, fülakupunktúrás addiktológus – természetgyógyász

Régóta keresem a válaszokat arra kérdésre, hogy mitől leszünk egészségesek. Miért van, hogy az egyik ember beteg, a másik meg bármit tesz egészséges marad? Érdekes kérdés ez, amire nem olyan egyszerű a válasz. Jóval bonyolultabb ez az egész téma annál, minthogy kövessünk egy étrendet, vagy elkezdjünk sportolni, mozogni. Rengeteg tanács létezik arra, hogy mit együnk, mik a szuper egészséges ételek, mit sportoljunk, hogyan gondolkodjunk. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor miért nem egészséges már mindenki? Hiszen általában nem akarunk betegek lenni. Ha feltesszük a kérdést, hogy mi a legfontosabb az életben, akkor sokan azt válaszolják, hogy „hát csak egészségesek legyünk”. Ez valóban mindenki számára fontos.

Szeretnék segíteni abban, hogy az egészséghez vezető útvesztőben megtaláld a Te utadat, hogy megtaláljuk azt a módszert, ami neked segít, hogy megtanuld, hogyan tudsz tenni saját magadért, ha meg mégis úgy érzed, hogy ez nem megy, akkor tudd, hogyan kérj segítséget.

Az általam végzett kezeléseken mindig fontos szerepet kap az, hogy megtanuld Te magad, hogy ha kibillensz az egyensúlyból ne megijedj, hanem legyenek a kezedben eszközök, amivel tudsz változtatni.

Az általam végzett kezeléseken az alábbi technikákat alkalmazom:

  • tanácsadás

  • fülakupunktúra

  • talpmasszázs

  • stresszkezelés

  • betegségek üzenete

Elérhetőség: +36 70 397 9188

További információk: www.levendulagyogyaszat.hu

Fülakupunktúra

Talpmasszázs