Biorezonancia

biorezonancia_resize_nagy

A biorezonanciáról érthetően

A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia alkalmazása. A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről. Az elektromágneses tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk sejtjeinek másodpercenkénti sok ezer kémiai folyamatát, így közvetve ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének fenntartásáról is.

 

Hogyan is működik?

A betegségek a sejtekben, a molekuláris változások következtében jönnek létre. A szervezetben először itt tapasztalhatók az elváltozások, majd a lappangási idő elteltével akár hónapokkal később jelentkeznek a tünetek. Hasonló a folyamat, mint amikor a tengeren a hajó kormányt ugyan egyenesen tartjuk, mégis az áramlatok elsodornak, szükség van időnként világítótornyokra vagy térképre és iránytűre, hogy a helyes irányhoz korrigálni tudjunk. A rendszer egy ilyen módszer, iránytű a szervezet számára. Csak arra tanítja meg a szervezetet, amit az valaha – egészséges korában – már tudott.

 

Egy kis hullámtan:

az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, illetve kioltás jelenségein alapul. A rezonancia tulajdonképpen a különböző hullámoknak a találkozása során kialakuló jelenség, amelynek kimenetele attól függ, hogy a hullámok milyen fázisban vannak a találkozás pillanatában. Tehát míg egyes hullámok erősítik, mások gyengítik vagy teljesen kioltják egymás hatását. A sejtek tehát megszűrik, hogy milyen jeleket engednek be. Ezért javításukhoz ismerni kell, hogy melyik típusú sejt, milyen frekvencián kommunikál, mert mindegyik sejtet a saját nyelvén kell megszólítani. Ezt a kommunikációs rést Adey-ablaknak, vagy biológiai ablaknak nevezik. Ennek köszönhető, hogy a biorezonanciás terápiáknak nincsen káros mellékhatásuk, hiszen a nem nekik szóló üzeneteket még csak meg sem hallják a sejtek. Az egészséges hullámokat harmonikusnak, a betegségekre jellemző hullámokat pedig diszharmonikusnak nevezzük. A kezelések lényege, hogy a harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük. Ez azt jelenti, hogy ha betegség esetén ellenkező értelmű hullámokat bocsátunk a szervezetre, akkor azzal a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg.

 

A SCIO készülék megméri a szervezet különböző szintjeit:

vitamin és ásványi anyag tartományokat, aminosavak, enzimek, hormonok szintjét, megnézi milyen toxinok, környezeti toxinok, nehézfémek, gombák, baktériumok, paraziták, terhelik a testet, megvizsgálta a belső szervek egyensúlyát, összehasonlítja ezeket a “normálissal”. Alapvetően észrevesz mindent, ami negatívan hat az egészségre. A rendszer nem csak a fizikai testet térképezi fel, hanem meg tudjuk vele nézni az energetika test (aura, csakrák) állapotát is. Sőt a lelki problémákat is jelzi nekünk. Az embert mindig holisztikusan kell nézni. Nem lehet szétválasztani a test-lélek-szellem egységét. Hiába kezelnénk csak a fizikai testet, ha a lélek beteg, újra és újra elő fog jönni a probléma. A program végén be tudjuk tesztelni a géppel a szervezet számára legjobban felszívódó természetes vitaminokat és étrend kiegészítőket, melyek hiányában nem tud a szervezetünk jól működni, hiszen ezek az anyagok testünk fontos építőkövei.

 

Bejelentkezés:

Dr. Dusnoki Ágnes: +36 20 354 7000

Megosztás

|