Programok

 

Aktuális programjaink időpontjai itt.

 

Rendszeres programok :

 

jóga2

JÓGA 

Kezdő Hatha Flow jóga minden hétfőn 18:00 órakor (90 perc) 2000 Ft

A jógát tartja: Perlmutter Brigitta – jógaoktató

November 5-én a jóga elmarad.

 

Kérjük a jóga órákra első alkalommal érkezőket, hogy jelezzék részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségeken: info@margaretahaz.com, vagy +36304525661. Köszönjük!

 

 

 

lélekoldó workshopLÉLEKOLDÓ WORKSHOP

Program leírása:

Várlak Benneteket sok szeretettel egy olyan workshopon, ahol lehetőséged van játékos formában gyakorolni és tapasztalni magaddal, az energiával, a térrel kapcsolatban; a csoport erejének segítségével átlendülni a nehézségeken, feloldani a benned lévő blokkokat és ha van „valódi” kérdésed, akkor arra választ kapni. Ez a foglalkozás nem a hagyományos módon tanít: a saját magad által megtapasztaltakon keresztül érkezik a felismerés, amihez a többiek mind a támogatásukat adják. Modellezünk is (családállításhoz hasonló módszer), hogy még könnyebben menjen a megértés.

Egy kalandos utazás vár rád, ahol együtt, egy közös térben zötyög mindenki önmaga felé….. miközben világokat ismer meg.

Az útra hozzál magaddal egész napra élelmet és vizet, mert egy intenzív néhány órát töltünk együtt, rövid szünetekkel.

Kérlek, ha nem okoz nagy kényelmetlenséget előző nap és a workshop ideje alatt se fogyasszál húst, alkoholt, gyógyszert. Mezítláb leszünk márvány padlón, ezért váltó zoknit mindenképpen hozzál magaddal. Több mosdó és fürdőszoba is van a házban, tudsz majd tisztálkodni, hozzál váltó ruhát ha nagy meleg van. Kényelmesen öltözz, a szabad mozgásban ne akadályozd a tested.

Ezen a programon 20 év alattiak nem vehetnek részt, várandós asszonyok, illetve rendszeresen tudatmódosító szert fogyasztók sem.

Időtartam: egész nap

Részvételi díj: 15000 Ft

A workshopot tartja: Rostás Anita – lélekoldó